Leef je leven in balans

  

Coaching is fantastisch! Het geeft zoveel inzicht! De theorie achter coaching is dat je het zelfsturend, zelflerend en zelfoplossend vermogen van iemand vergroot. Een coach is dus nadrukkelijk geen adviseur, maar iemand die jou door het stellen van de juiste vragen, zelf tot je eigen inzichten laat komen. En het mooie is: als je voelt dat iets klopt (of juist niet klopt) dan ben je in staat om bergen te verzetten en krachtige keuzes te maken! Ik kan je helpen om bij dat gevoel te komen door stil te staan en je te laten reflecteren. En ook door je bewust te maken van je waardes in het leven en de talenten die je bezit. We zijn allemaal zo geneigd om onszelf te kleineren, maar we zijn tot zoveel in staat. Zo lang je maar een duidelijk doel voor ogen hebt. Laat mij je helpen om tot jouw inzichten te komen en je doelen te bereiken. 


Give me the chance to change your life!

Gratis intake

Tijdens een eerste gratis gesprek van ongeveer een uur bekijken we wat jouw vragen en wensen zijn. Wat zou je graag anders zien, wat wil je bereiken, waar loop je tegenaan? Als het klikt gaan we samen kijken welk traject het beste bij jouw situatie zou passen. 

Coachingstraject 

Een coachtraject varieert, maar bestaat vaak uit 5 tot 10 afspraken van een uur. Deze afspraken kunnen wekelijks of minder frequent plaatsvinden. In principe vinden ze plaats in mijn praktijk aan huis, maar als het mooi weer is, kunnen we ook lekker in de tuin zitten of een wandeling door de mooie polders, bollenvelden of het bos maken. Coaching bij jou thuis is ook bespreekbaar. 

Training/Lezing 

Naast coaching verzorg ik ook trainingen en lezingen. Bijvoorbeeld op scholen, universiteiten of bedrijven. 

Tarieven

Ik reken € 100,- per sessie van ca een uur (excl. BTW). De voorbereidings- en uitwerkingstijd bereken ik in principe niet, tenzij het echt neerkomt op een extra (telefonisch) consult. De prijs voor trainingen of lezingen is in overleg.