Waar staat c2c coaching voor

C2C staat voor CHANCE to CHANGE


Soms lijken er hele grote of complexe belemmeringen in de weg te staan aan het behalen van je doelen. Ik, Tessa Smittenaar, kan je laten inzien dat het desalniettemin mogelijk is om je doelen te bereiken. En je zult zelfs zien dat dat soms makkelijker gaat dan je van te voren had gedacht. 

Ook zul je zien dat je je er super door zult voelen. Trots en sterk! 


Ik ben in een winkel eens gevallen voor een t-shirt met de tekst: 

'every second is a chance to turn your whole life around, just remember it' 

Ik heb zelf ondervonden dat het echt mogelijk is om in een kort moment het roer om te gooien. Daarom is deze tekst mijn inspiratie geworden voor de naam van mijn coachingspraktijk. 

Want ook jou gun ik: the chance to change your life.

Wie is Tessa Smittenaar 

 

Ik ben coach (maar ook jurist, moeder, echtgenote en ervaringsdeskundige) en kan je helpen je leven weer in balans te krijgen. Persoonlijke aandacht, begrip en erkenning, maar ook kritische vragen om je wakker te schudden, dat is wat je van mij kunt verwachten. Het is mijn passie om mensen te helpen hun weg naar balans in het leven (weer) te vinden. Of je nu een paar simpele veranderingen op je werk of in je persoonlijke leven wilt aanbrengen of een chronisch probleem hebt waar het roer volledig voor om moet; samen gaan we dit avontuur aan!


Mijn genoten opleidingen en werkervaring vind je hier